Dodaj nową odpowiedź

Jak ktoś na co dzień łoi

Jak ktoś na co dzień łoi produkty piwnopodobne rozlewane w wielkich koncernach, typu Lech, Tyskie czy Żywiec, to nic dziwnego, że nie doceni smaku tradycyjnej receptury... :P

Ja takie Żywe czy Koźlaka z Ambera lubię, choć bardziej podchodzi mi Ciechan niepasteryzowany. A piwko Naturalne Niefiltrowane z browaru Gościszewo to już miszcz nad miszcze! Choć zdobyć to to nie jest łatwo, jeśli ktoś nie jest z Pomorza...

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.