Dodaj nową odpowiedź

To jest niesmaczne,ale

To jest niesmaczne,ale publiczność bulwersuje się tak naprawdę tym tylko,że ktoś na scenie robi to,co na co dzień dzieje się w wypasionych knajpach dla burżujów.Tak się składa,że ostatniego lata przez dwa miesiesiące pracowałem w centrum nurkowym na Krecie.Odbyłem około setki nurkowań i widziałem tylko JEDNEGO homara w naturalnym środowisku,podczas gdy w jednej z knajp przy plaży codziennie leżał na półmisku żywy homar z unieruchomionymi taśmą szczypcami,niemrawo poruszający czułkami w otaczeniu martwych ryb i kostek lodu.Taka wykwintna potrawa kosztuje 70 Euro...Nie miałem odwagi aby go capnąc i przenieść do wody...

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.