Dodaj nową odpowiedź

od jakiegos czasu

od jakiegos czasu informujemy juz siec o przypadku przez greenwayowe ankiety do ktorych linka masz w newsie. kazdy chodzi i jada tam gdzie lubi. dobrze ze sa knajpy bez dymu i bez miesa, tak jak dobrze ze sa takie z miesem i dymem. (ja np. miesa nie jem ale szlugi lubie) tylko nie wiem czemu milibysmy ponosic koszty zatrudnienia pracownicy skoro wlasciciel dobrze zyje z jej i naszej pracy?

jesli greenway zmieni polityke zatrudnienia ludzi np. do umow farnczyznowych doda klauzule o prawach pracowniczych o czym pisala wyzej Akai na pewno napiszemy o tym na naszym portalu.

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.