Dodaj nową odpowiedź

W związku z tym tematem

W związku z tym tematem nasuwa się raczej pytanie czy ludzie będą chcieli wybrać ziemniaka zdrowego ale kosztującego odpowiednio więcej aniżeli ziemniaka genetycznie modyfikowanego. Obstawiam, że wybiorą tego drugiego. Tutaj trzeba się zastanowić na ile proces masowej produkcji, modyfikowania itd. rozszerza dostęp do produktu np. osobom uboższym tnąc na różnych etapach koszty (Ziemniak to oczywiście przykład). Czy wybrać zdrowie, ekologię itd. czy zaspokoić potrzeby.

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.