Dodaj nową odpowiedź

Parę uwag

Mam parę uwag do artykułu (oczywiście nie umniejszając mu racji, mam po prostu kilka przemyśleń)
Po 1. Makaron wydaje się na FNB dużo lepszy od kaszy, a opcjonalnie radziłbym przetestować również ziemniaki.
po 2. My w Szczecinie, zamiast jakichś tam warzywek, do sosu używamy curry. Wychodzi to nadspodziewanie dobrze i również polecam spróbować, bo jedzenie nie jest już takie mdłe.
Po 3. Włoszczyznę, ogólnie warzywa, nie trzeba gotować z sosem. Sos robiony oddzielnie (na przykład z pomidorków, z dodatkiem jakiejś papryki czy czegoś co tam się trafi akurat) sprawdza się.
Po 4. Przydadzą się takie duże termosy, w których można wygodnie przewieźć jedzonko, by zachowało ciepło, a na dodatek można wszystko w tym wymieszać i podawać już gotowe, a do innych garnków zmieścić na przykład jakąś smaczną sałatkę :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.