Dodaj nową odpowiedź

Choćby ze wzglęgu na

Choćby ze wzglęgu na olbrzymią zawartość cholesterolu, węglowodanów i tłuszczu w tym gównie. Jedynym sposobem pozwalającym normalnej osobie przełknąć frytki z maca, to ten że są nasączone forsforanami, które dają nam uczucie "świeżości". Spróbuj wypić pół szkalnki oleju roślinnego albo zjeść dużą łychę smalcu i zobacz czy się nie porzygasz. Właśnie tak by smakowało żarcie z maca gdyby nie było nasączone chemią.

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.