Dodaj nową odpowiedź

Ja pracowałem przez 2

Ja pracowałem przez 2 tygodnie na sprzataniu. Dokładnie na mięsie, ryby, pieczywo.
Nie było zapierdolu, byle by sie wyrobić. Najchujowsze to umowa o dzieło, i 7 do reki za godz. I same nocki.
Jakbym miał "normalne" warunki w tej pracy, czyli te 14-15 do reki za godz. umowe o prace, urlop itp mógłbym robić (nawet) do emerytury i "wąchać ten smród".
Z kasjerkami to ich kompletnie powaliło. To samo co w mcdonaldach, kfc, pizda hat, orlen, shell, us... wymieniać dalej?
Jakby było więcej zatrudnionych na stawki np. 10 za godz do ręki. kasjerki by się zmieniały między sobą i luz.
Te "pachołki prezesów" to nie wiem z jakiego wymiaru są ogóle...

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.