Dodaj nową odpowiedź

Przesada

Heja, przecież sam z siebie Green Way jest solidny i jedzenie mają ok. Problem jest z franczyzą - tak zwani restauratorzy podczepiają się pod markę i później robią co chcą.. Ale to nie jest problem tylko Green Way'a - tak jest ze wszystkimi sieciowymi jadłodajniami. Franczyzobiorcy często traktują sieciowe standardy bardzo "lekko" i wychodzą później takie historie.
Do pracowników, którzy czują się oszukani: w jaki sposób umawialiście się z pracodawcą przed rozpoczęciem pracy, że później takie niespodzianki wychodziły? praca bez umowy? bez szkolenia? Ludzie, jeżeli się godzicie na takie coś, to potem nie ma co się dziwić, że pracodawca będzie to wykorzystywał. Zawsze trzeba mieć "czarno na białym" wszystko napisane, zanim się choćby kiwnie palcem w takiej pracy!
Pozdro!

Odpowiedz



Zawartość tego pola nie będzie udostępniana publicznie.


*

  • Adresy www i e-mail są automatycznie konwertowane na łącza.
  • Możesz używać oznaczeń [inline:xx] żeby pokazać pliki lub obrazki razem z tekstem.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <ul> <ol> <li> <blockquote> <small>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.